Peștele care reduce riscul de atac de cord. Cardiologii îl recomandă: „Ajută la reducerea inflamațiilor” Fanatik.ro” „prefix”:”@ 

Cardiologii au dezvăluit alimentul care face minuni pentru sănătatea inimii. Cei care îl introduc în alimentație au mai puține șanse să sufere un atac de cord, au menționat specialiștii. Peștele care scade colesterolul și reduce riscul unui atac de cord Dr. Jay Shah, cardiolog, a explicat că somonul are beneficii nebănuite pentru sănătatea inimii. Acest aliment este preferatul medicului, fiind bogat în Omega-3. „Aș recomanda să includeți alimente precum somonul. Este plin de acizi grași omega-3 care pot ajuta la reducerea inflamațiilor și la menținerea unor niveluri sănătoase de colesterol”, a spus specialistul, conform SurreyLive. Pentru a te bucura de toate proprietățile sale, Dieteticiana Rosie Carr, de la planul de alimentație sănătoasă „Second Nature” a recomandat gătirea peștelui cu un… Read More

Categorie(i): Life 
Sursa: Fanatik.ro

Ultimele articole