Ingredientul folosit de gospodinele din Turcia pentru un pilaf cremos și savuros. Nu lipsește din niciun frigider Fanatik.ro" "prefix":"@ 

Arta culinară dispune de trucuri, secrete și ponturi în funcție de fiecare bucătărie în parte. Gospodinele din Turcia obișnuiesc să folosească un ingredient simplu pentru un pilaf cremos și savuros. Acesta nu lipsește din niciun frigider pentru că este versatil. Ce adaugă femeile din Turcia în pilaf ca să fie moale Pilaful este un preparat culinar care se găsește în multe bucătării internaționale, dar și în cea din România. Rețetele sunt diferite în funcție de femeile care gătesc acest fel de mâncare, în Turcia apelându-se la un produs simplu. Gospodinele din această țară aleg să adauge un ingredient banal, dar în același timp rafinat. Acestea pun în oală unt sărat, ceea ce înseamnă că este important să nu se adauge… Read More

Categorie(i): Life, rețetă culinară, sfaturi, turcia 
Sursa: Fanatik.ro