Cu ce să înlocuiești apa din mămăligă pentru a ieși cu adevărat gustoasă. Secretul vechi pe care îl mai cunosc doar gospodinele de la țară Fanatik.ro” „prefix”:”@ 

Considerată cândva „pâinea săracului” mămăliga a fost o bună perioadă de timp un aliment de bază, mai ales în zonele de deal și de munte. Chiar dacă pare un preparat simplu, acesta ascunde câteva secrete care îl fac cu adevărat deosebit. Cu ce să înlocuiești apa din mămăligă pentru a fi gustoasă Mămăliga nu mai este „pâinea săracului”, așa cum a fost considerată multă vreme, ci este servită în restaurante, în combinații sofisticată. Rețeta clasică a fost reinterpretată, astfel că o regăsim în meniuri alături de brânzeturi fine, ciuperci sotate în vin și chiar trufe. Dar adevărul este că, în trecut, mămăliga nu se fierbea în apă. În satele românești, se apela la un truc culinar care face cu adevărat… Read More

Categorie(i): Life, sfaturi, trucuri 
Sursa: Fanatik.ro

Ultimele articole