Ce să pui în sarmalele de post că să fie delicioase. Ingredientul care te face să uiți de carne Fanatik.ro” „prefix”:”@ 

Sarmalele de post sunt un preparat savuros, iar dacă le prepari corect, vei descoperi că nu simți lipsa cărnii. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să le faci la fel de bune ca cele din restaurante. Cum să faci cele mai gustoase sarmale de post Între 5 martie și 19 aprilie, creștinii ortodocși țin postul Paștelui, perioadă în care evită consumul de carne și alte produse de origine animală. În această perioadă, mulți sunt în căutarea unor rețete delicioase și sănătoase care să respecte tradițiile, dar și să aducă bucurie la masă. Sarmalele de post sunt una dintre cele mai iubite alegeri, fiind apreciate atât de adulți, cât și de copii. Acestea pot fi pregătite fie cu varză murată,… Read More

Categorie(i): Life, Postul Paştelui 
Sursa: Fanatik.ro

Ultimele articole