Alimentul care crește riscul de cancer la colon la cei trecuți de 50 de ani: “Reduceți cât puteți de mult” Fanatik.ro" "prefix":"@ 

Alimentul consumat regulat poate crește riscul de cancer la colon la persoanele trecute de 50 de ani. Riscurile apar inclusiv la persoanele mai tinere. Alimentul asociat cu creșterea riscului de cancer la colon la cei trecuți de 50 de ani. Multe persoane îl consumă zilnic Specialiștii au lansat un avertisment în privința consumului de carne procesată. Acest aliment poate crește riscul de a dezvolta cancer la colon, după cum arată cercetările recente. Potrivit studiilor, în ultimii 30 de ani, diagnosticele recente de cancer la colon au înregistrat o creștere de 80% la nivel mondial. Mai mulți factori ar influența acest fenomen, conform cercetătorilor. Creșterea poluării, creșterea obezității, dar și prezența particulelor invizibile de plastic din apa potabilă ar fi cauzele… Read More

Categorie(i): Life, cercetatori, probleme medicale 
Sursa: Fanatik.ro