Secretul gospodinelor din Maramureș pentru o piftie închegată și limpede. Cât timp trebuie să o lași la fiert, de fapt Fanatik.ro” „prefix”:”@ 

Sărbătorile de iarnă ne bat la ușă, iar pregătirile sunt toi. Gospodinele pregătesc diverse feluri de mâncare ca masa să le fie plină și bogată. Piftia, vedeta sărbătorilor Pe lângă sarmale, salată de boeuf, friptură și altele, piftia are loc de cinste pe masa de sărbători a românilor. Mulți aleg piftia doar pentru Crăciun sau doar pentru Revelion, dar mai sunt și fanii înfocați ai preparatului care decid să mănânce piftie în ambele zile. De obicei, aceasta se prepară din urechi și picioare de porc. Mai sunt gospodine care decid să folosească și carnea din capul de porc, deși unii sunt de părere că este prea grasă. Când este gata, piftia trebuie să fie foarte bine închegată și limpede. Pentru… Read More

Categorie(i): Life, craciun, reteta, sarbatoare 
Sursa: Fanatik.ro

Ultimele articole